هشدار نارنجی هواشناسی برای ۲۰ استان/ بارش شدید و احتمال سیلاب در تهران و چند استان ماجرای کشف کلت جنگی در دکه روزنامه‌فروشی چه بود؟ افت ۲ متری تراز آب خزر / چرا دریای خزر در حال عقب‌نشینی است؟ دستگیری دختر ۱۶ ساله در باند گوشی‌قاپ‌ها / مالخر هم نوجوان بود! + عکس هشدار درباره دارو‌های لاغری پیش از جراحی/ چرا آمپول‌های کاهش وزن خطر بیهوشی را بالا می‌برند؟ نحوه استفاده از سهمیه جنگ کنکور ۱۴۰۵ جزئیات جدید آزمون دانشجومعلم ۱۴۰۵؛ زمان مصاحبه و راهنمای انتخاب رشته صدور دو هشدار هواشناسی برای ۳۰ استان؛ تشدید بارش‌ها و رگبار در راه است آخرین وضعیت جاده‌های مازندران/ چالوس یکطرفه شد نتایج کنکور ۱۴۰۵ اعلام شد / آغاز انتخاب رشته از ۱۳ مهر ۱۴۰۵ امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان

فناوری‌های هوشمند به کمک فراجا برای مبارزه با سارقین می‌آید

فناوری‌های هوشمند به کمک فراجا برای مبارزه با سارقین می‌آید فرمانده قرارگاه مبارزه با سرقت فراجا گفت: مبارزه با سرقت یکی از اولویت‌های اصلی فراجا است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۷ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 25
کد خبر: ۱۹۶۳۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار محمد علی نوری نژاد در کمیسیون قرارگاه مبارزه با سرقت در شیراز، ضمن تسلیت ایام محرم و همچنین شهادت تعدادی از همکاران انتظامی در روز‌های اخیر، اظهار داشت: با توجه به انجام برآوردی از وضعیت جامعه، سردار رادان، فرمانده کل انتظامی کشور یکی از اولویت‌های اصلی در مجموعه فراجا را مبارزه با سرقت قرار داد.

وی ادامه داد: وقوع سرقت امنیت عمومی را خدشه دار می‌کند و به همین دلیل مبارزه با سرقت به صورت ویژه باید در دستور کار قرار گیرد.

این مقام انتظامی گفت: در این خصوص تدابیر لازم اندیشیده شده است تا در مأموریت مبارزه با سرقت به مانند سایر مأموریت‌ها موفق و سربلند بیرون آییم.

فرمانده قرارگاه مبارزه با سرقت فراجا با اشاره به علل وقوع سرقت در جامعه از جمله اعتیاد، حاشیه نشینی، مسائل معیشتی و ...، تأکید کرد: با این وجود انتظار مردم از پلیس این است که با سارقان برخورد شود و سرقت کاهش یابد.

سردار نوری نژاد با تشریح تعدادی از چالش‌های موجود در مسیر مبارزه با سرقت، افزود: تدابیر لازم در راستای پیشگیری از وقوع سرقت در زمینه‌های مختلف اندیشیده شده و در دست اقدام است.

وی وظیفه قرارگاه مبارزه با سرقت را هدایت، پشتیبانی و مطالبه گری عنوان کرد و گفت: در مأموریت مقابله با سرقت باید با هم افزایی اقدامات خود را به سرانجام برسانیم.

سردار نوری نژاد به لزوم پیشگیری وضعی، انتظامی و اجتماعی در راستای کاهش وقوع سرقت در جامعه اشاره و بر استفاده از ظرفیت‌های موجود و فناوری‌های هوشمند در این مسیر تأکید کرد. / فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار