فعالیت ادارات ایلام، فردا با دو ساعت تأخیر آغاز می‌شود هشدار سطح نارنجی ورود گرد و غبار از عراق به خوزستان کنکور تک مرحله‌ای شد/توضیحات مهم سازمان سنجش + فیلم  زمان انتشار کارنامه کنکور اعلام شد/ اعلام نتایج دانشگاه فرهنگیان به زودی خروج ۸۴۴ هزار مهاجر غیرمجاز از مرز دوغارون توضیحات وزیر آموزش و پرورش در خصوص کمبود معلم چهار شهر ایران در صدر فهرست گرم‌ترین‌های جهان در شبانه‌روز گذشته بازگشایی دوطرفه محور چالوس شنا در خزر ممنوع شد؛ هشدار سطح زرد دریایی در مازندران ۸۵ روز هوای قابل قبول در تهران از ابتدای سال تاکنون سرپرست دانشگاه صنعتی شریف منصوب شد /مسعود آقامحمد تجریشی کیست؟ شکار سارقان طلا در مخفیگاه/ بازداشت ۴ متهم در عملیاتی غافلگیرانه سازمان هواشناسی: تهران خنک‌تر می‌شود/ باشماق، خوش آب و هواترین مرز اربعینی جاده چالوس از ساعت ۱۹ یکطرفه می‌شود آغاز توزیع واکسن آنفلوانزا از هفته آینده با نرخ ۹۱۷ هزار تومان رئیس دادگستری لارستان: حکم اعدام قاتل ۴ عضو خانواده بیرمی به زودی اجرا می‌شود

فناوری‌های هوشمند به کمک فراجا برای مبارزه با سارقین می‌آید

فرمانده قرارگاه مبارزه با سرقت فراجا گفت: مبارزه با سرقت یکی از اولویت‌های اصلی فراجا است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۷ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 25
کد خبر: ۱۹۶۳۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار محمد علی نوری نژاد در کمیسیون قرارگاه مبارزه با سرقت در شیراز، ضمن تسلیت ایام محرم و همچنین شهادت تعدادی از همکاران انتظامی در روز‌های اخیر، اظهار داشت: با توجه به انجام برآوردی از وضعیت جامعه، سردار رادان، فرمانده کل انتظامی کشور یکی از اولویت‌های اصلی در مجموعه فراجا را مبارزه با سرقت قرار داد.

وی ادامه داد: وقوع سرقت امنیت عمومی را خدشه دار می‌کند و به همین دلیل مبارزه با سرقت به صورت ویژه باید در دستور کار قرار گیرد.

این مقام انتظامی گفت: در این خصوص تدابیر لازم اندیشیده شده است تا در مأموریت مبارزه با سرقت به مانند سایر مأموریت‌ها موفق و سربلند بیرون آییم.

فرمانده قرارگاه مبارزه با سرقت فراجا با اشاره به علل وقوع سرقت در جامعه از جمله اعتیاد، حاشیه نشینی، مسائل معیشتی و ...، تأکید کرد: با این وجود انتظار مردم از پلیس این است که با سارقان برخورد شود و سرقت کاهش یابد.

سردار نوری نژاد با تشریح تعدادی از چالش‌های موجود در مسیر مبارزه با سرقت، افزود: تدابیر لازم در راستای پیشگیری از وقوع سرقت در زمینه‌های مختلف اندیشیده شده و در دست اقدام است.

وی وظیفه قرارگاه مبارزه با سرقت را هدایت، پشتیبانی و مطالبه گری عنوان کرد و گفت: در مأموریت مقابله با سرقت باید با هم افزایی اقدامات خود را به سرانجام برسانیم.

سردار نوری نژاد به لزوم پیشگیری وضعی، انتظامی و اجتماعی در راستای کاهش وقوع سرقت در جامعه اشاره و بر استفاده از ظرفیت‌های موجود و فناوری‌های هوشمند در این مسیر تأکید کرد. / فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار